Zavirite u odaje stadiona PSŽ-a: Nejmar i Mbape prete od ulaza, na renoviranje potrošeno 75 miliona (VIDEO)

Prošetajte objektom koji je spolja zadržao stari arhitektonski duh, ali iznutra izgleda kao svemirski brod

Stadion PSŽ-a kao da u prvom utisku želi da zaplaši rivale – sa centralnog zida stadiona na vas naleću Nejmar i Mbape, praćeni Kavanijem, Di Marijom, ali i Bufonom koji je doživeo da u poznim godinama bude potpuno u senci aktuelnih zvezda.

Objekat od 50.000 ušuškan je između uskih ulica jugozapadnog dela Pariza, spolja upečatljiv utisak ostavljaju još posebno dizajnirane oštrice iz mašte čuvenog arhitekte Rožea Tailibera, koji se potrudio da akustika bude na savršenom nivou za naelektrisanu atmosferu – još jedan razlog više da crveno-beli žale zbog kazne za uletanje na teren u Salcburgu.

Vrtoglavo zvuči suma od 75 miliona evra uložena u renoviranja stadiona od 2012. za potrebe Evropskog prvenstva 2016, ali je i kraći hod kroz klupske prostorije dovoljan za utisak da je sve učinjeno kako bi objekat obezbedio savršene uslove za sve, od zaposlenih do posetilaca.

Konferencijska sala će vas na trenutak podsetiti na najudobniji bioskop, a fotografije koje dominiraju u klupskim hodnicima nisu posvećena istoriji koliko želji da se u prvi plan istaknu komercijalnost, finansijska moć i najnovije superzvezde.

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca - sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“

Kako sve to izgleda, možete pogledati u video snimku na vrhu vesti.

VIDEO - Vujadin Savić priželjkuje najjači sastav PSŽ-a

VIDEO - Milojević branio Delije pred novinarima iz Francuske

(Iz Pariza, B. Vinulović)