PSŽ se zvanično obratio navijačima Zvezde s kartom: Postoji mogućnost da vas ne pustimo na stadion! (VIDEO)

Pariski klub strahuje, pa je poslato još jedno pismo predostrožnosti

Pari Sen Žermen sve ozbiljnije pristupa pripremi za meč sa Crvenom zvezdom, ali i sa druge strane, kako bi na tribinama sve proteklo idealno.

U protekla dva dana, Le Parizijen je objavio da se očekuju oko 2.000 navijača Crvene zvezde koji su kupili dostupne ulaznice, bez bilo kakvog organizovanja i planiranog grupisanja.

To je i logično s obzirom na suspenziju izrečenu Crvenoj zvezdi, srpskom šampionu zabranjeno je deljenje, odnosno prodaja ulaznica za gostovanja i poseban sektor gde bi svi bili smešteni, što nije bilo dovoljno da zaustavi individualne pokušaje da se do ulaznica dođe.

Zvezda u gostima kod pariskih vanzemaljaca - sve osim ubedljivog poraza bio bi uspeh, a kvota da šampion Srbije neće primiti više od dva gola (tm1 0-2) je 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSŽ - Crvena zvezda.

Kvota da će Zvezda u Grupi C osvojiti ukupno više od 2,5 boda iznosi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijal „Zvezda u Ligi šampiona“

Ništa zvezdaše nije moglo da spreči da dođu do ulaznica u Salcburgu, nešto slično viđeno je u Parizu, gde su se mnogi na razne načine snašli kako bi do karata došli, a pred sam meč, klub je kontaktirao sve kupce karata čija su imena lako prepoznata kao srpska, i to mejlom sledeće sadržine.

- Poštovani, kupili ste ulaznicu za meč Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zveezde 3. oktobra u Parizu. Ovaj meč UEFA je proglasila riskantnim i moramo da apelujemo na sve navijače Crvene zvezde da izbegnu predstavljanje obeležja klubova kako bi se osigurala bezbednost svih gledalaca. Svi zaposleni u bezbednosnom sektoru zadržaće pravo da zabrane ulaz gledaocima za koje se proceni da su se oglušili o ovu preporuku - navodi se u pismu dostavljenom Telegrafu od jednog navijača.

VIDEO - Milojević odgovorio na otkrivenu taktiku trenera PSŽ- a

VIDEO - Trening Zvezde na Parku prinčeva

VIDEO - Vujadin Savić priželjkuje najjači sastav PSŽ-a

VIDEO - Milojević branio Delije pred novinarima iz Francuske

(Iz Pariza, B. Vinulović)