Pojavile se prve kvote za Zvezdin meč u Ligi šampiona: Ne pamtimo da je "kec" na Marakani ikad bio ovako veliki!

Bukmejkeri su očigledno uvereni da crveno-beli ne mogu ravnopravno da se suprotstave moćnim rivalima u grupi

Već posle žreba bilo je jasno da je Crvena zvezda apsolutni autsajder u grupi C, koju su mnogi proglasili "grupom smrti" ovogodišnje Lige šampiona. U duelima protiv PSŽ-a, Liverpula i Napolija će svaki bod biti ogroman uspeh.

I kladionice veruju da su rivali crveno-belih veliki favoriti, a o tome svedoči i prva kvota koja se pojavila na Mozzart kladionici za Zvezdin meč Lige šampiona. U pitanju je duel prvog kola gde Zvezda na Marakani dočekuje Napoli, a gde je kvota na pobedu Zvezde čak 8.5!

Na Napoli je kvota svega 1.4 i to je sigurno najmanja kvota na Zvezdinog rivala na Marakani u poslednjih 10 godina!

I prošle godine je na Marakanu stigao jedan velikan - Arsenal, ali je tada kvota na Tobdžije bila čak 2, dok je na Zvezdu bila 3.9. Doduše, i Arsenal je tada stigao sa faktički rezervnim timom na Marakanu.

Ali, crveno-beli ne žele da budu "topovsko meso" za "aždaje" u grupi, već nameravaju svima da se ozbiljno suprotstave. O tome svedoče i tri ozbiljna pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka u vidu Marka Marina, Ričmonda Boaćija i Gorana Čaušića.

Takođe, i trener Vladan Milojević veruje da njegova ekipa može da se suprotstavi svima i da u fudbalu ne igra novac, već je do duel 11 na 11.

Navijači Zvezde koji imaju veru u svoj klub, mogu ozbiljno da naplate to ukoliko ulože novac na svoj klub u pobedu protiv Napolija, jer će im se on uvećati čak 8,5 puta u slučaju pobede.

Oni koji takođe veruju u Zvezdu, ali bi da se dodatno osiguraju, mogu da odigraju 1X, koji daje kvotu čak 2,9.

Dupla pobeda Zvezde donosi kvotu od čak 37, a kvota da Zvezda daje dva gola ili više je 6. Oni koji su dovoljno hrabri da prognoziraju tačan rezultat imaju tek dobru ponudu i bogate kvote.

>>> Ovde pogledajte sve MOZZART kvote za meč Zvezda - Napoli!

Navijači Zvezde danas mogu da isprate i utakmice drugih rivala u grupi C - Liverpula i PSŽ-a.

Liverpul bez izgubljenog boda i bez primljenog gola. Nova pobeda uz netaknutu mrežu plaća se kvotom 2,90. Pogledajte sve MOZZART kvote za utakmicu Lester – Liverpul.

PSŽ je svaku od tri pobede u Ligi 1 ostvario uz bar tri data gola. Kombinacija 2&3+ plaća se kvotom 1,40. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionica za utakmic Nim – PSŽ.

VIDEO: Milojević poslao poruku Liverpulu, PSŽ-u i Napoliju: Hoćemo još da stvaramo istoriju

(Telegraf.rs)