Robija Vilijamsa čeka novčana kazna za srednji prst na startu Mundijala - Nikad nećete pogoditi koja suma je u pitanju! (VIDEO)

Britanski pevač Robi Vilijams šokirao je milione gledalaca otvaranja Mundijala

Britanski pevač Robi Vilijams šokirao je milione pratilaca svečanog otvaranja Svetskog prvenstva, kada je pogledao u kameru pokazao srednji prst i direktno opsovao. Vilijams je nastupao na Lužnjiki stadionu sa jednim od svojih većih hitova "Angels" u društvu ruske operske pevačice Aide Garifuline.

>>>Uživo, 2. dan Mundijala: Lepotice vladaju Moskvom, Španci posle skandala strahuju od Ronalda (VIDEO)

Problem je nastao zbog toga što je ruski predsednik Vladimir Putin izdao nalog još od ranije da će biti zabranjene psovke u filmovima, pozorištima i knjigama, što se odnosi i na javne nastupe.

Robi Vilijams je rekao kako je ovo odradio "besplatno", ali priznaje da je veliki fan fudbala i da mu je ovo ostvarenje dečačkih snova.

Fanovi su prokomentarisali da je sve to zbog organizatora koji su baš njega izabrali da nastupa na otvaranju. Međutim zbog ovog gesta zvezda britanske pop muzike moraće da plati kaznu od - 42 funte!

Ipak, za to ne mari, pošto su ga Britanci napali smatrajući da ih je izdao. Čak je bilo komentara "da je prodao dušu Putinu", i to baš u doba zaoštravanja odnosa.

Kako je proteklo otvaranje Svetskog prvenstva u Rusiji pogledajte u videu.

VIDEO - Brat iz Rusije se oduševio kad je čuo da smo Srbi

(Telegraf.rs)