Reprezentativac Meksika nosi opremu bez sponzora zbog dilovanja droge! (FOTO)

Markez će trenirati u specijalnoj opremi Meksika bez ijednog sponzora!

Rafael Markez reprezentativac Meksika, neće nositi istu opremu na Mundijalu kao ostali igrači zbog toga što mu je država zamrzla račune i svu imovinu koju poseduje. Razlog za to je kako se navodi trgovina droge i pranje novca.

Na slikama sa priprema reprezentacije Meksika može se uočiti da za razliku od ostatka tima, Markez ima različitu opremu. Na njegovoj opremi ne nalazi se ni jedan sponzor.

>>>Mesi pre Ronalda, Nejmar pre Grizmana, i gde su u celoj priči Srbi? Ovo su najveći favoriti za titulu prvog strelca Mundijala

Markez je dobio sankcije Sjedinjenih država zbog moguće umešanosti trgovine drogom, mada reprezentativac Meksika to osporava. Nijedan od sponzora reprezentacije, kao što je Koka-kola i Sitibank ne žele da ih Markez predstavlja.

Država je zamrzla sva njegova primanja koja je dobijao igrajući za Njujorški Red Bul za koji je igrao dve godine, od 2010 do 2012.

Optužbe su počele u avgustu prošle godine kada se Markez pojavio na listi od 21 meksikanca koji su osumnjičeni da sarađuju sa Raulom Fernandezom narko bosom pod nazivom "El Senjor".

Markez je optužen za "pranje novca" El Senjora kroz devet legitimnih biznisa, uključujući i dobrotvorne svrhe u koje doniraju fudbaleri.

VIDEO: Supruga najboljeg fudbalera koji ne ide na Mundijal pokazala kako izgleda kada se sprema za seks

(Telegraf.rs)