Ronaldu niko neće smeti da priđe u Rusiji: Paravojnik, MMA borac i krotitelj bikova će biti uz njega sve vreme! (VIDEO)

Ronaldo ništa ne prepušta slučaju

Kristijano Ronaldo zabrinuo se za svoju bezbednost na predstojećem Mundijalu, pa se dobro posvetio izboru telohranitelja.

Nunjo Marekos je dobio angažman iz snova, biće uz Kristijana, a radi se o toreadoru i snagatoru koji je nekada čak bio MMA borac i pripadnik paravojnih formacija.

Ronaldo se zabrinuo jer je ISIS pretio njemu i Lionelu Mesiju, u želji da uznemiri sve terorističkim pretnjama tokom Svetskog prvenstva.

- Ronaldo je gledao veliki broj borbi bikova i od svih fajtera Nunjo mu se svideo, rekao je da je jedan od najčvršćih momaka koje je video. Zna da se niko neće mnogo kačiti sa njim. Nunjo je već bio sa njim tokom svakog koraka u Kijevu, biće i na Mundijalu.

Nunjo se u slobodno vreme bori sa bikovima u svom mestu Čamuska, na 70 milja od Lisabona. 

Samim time što rizikuje ozbiljne povrede, pa čak i život, bilo je dovoljno Ronaldu da izabere pravu osobu.

U pitanju je malo drugačija borba bikova u odnosu na špansku tradicionalnu gde su matadori naoružani - u Portugalu nema ubijanja bikova, suočavanje sa životinjom je direktno i u timu, koji Nunjo predvodi.

Portugalska korida se zove turada, a kako bi bilo što manje opasnih momenata, bikovima se rogovi skraćuju, zaobljavaju ili se oblože kožnim navlakama.

Jedan je Maradona! Čuveni fudbaler poslao Srbiji poruku pred Mundijal

(Telegraf.rs)