Nenad Lalatović pronašao novi klub: Pregovori na Dedinju vođeni 4 sata?

Doskorašnji trener Čukaričkog se, ipak, seli u Niš

Nenad Lalatović ima novi posao! Doskorašni trener Čukaričkog seli se na Čair gde će preuzeti Radnički iz Niša!

Tako barem tvrdi Sportski žurnal koji ekskluzivno javlja da su pregovori Lalatovića i predsednika Nišlija Ivice Tončeva trajali četiri sata u beogradskom naselju Dedinje.

Lalatoviću je rečeno da što pre dođe u Niš i oformi stručni štab s kojim će raditi, a podsetimo da Radnički ove sezone igra kvalifikacije za Ligu Evrope.

Pitanje je samo da li će igrati na Čairu, odnosno da li taj stadion ispunjava uslove?

Zanimljivo je i to da je Lalatović često bio u klinču sa Nišljama tokom svoje karijere, a pogotovo je bio besan posle one utakmice na Banovom brdu kada je sudija Ilija Brdar ošetio Čukarički upravo protiv Radničkog (2:3).

Takođe, bio je na meti CSKA iz Sofije ovih dana kada je istakao i to da ne želi više da radi u Srbiji.

- Radnički iz Niša me zove svaki dan i nude mi mnogo stvari, ali ne želim više da radim u Srbiji. Želja je da se oprobam preko, znam da je CSKA stupio u kontakt sa mojim menadžerom, koji je predstavio moje uslove. Mogu da vodim CSKA, to je veliki klub i ne smeta mi što ću morati da se borim za titulu. Radio sam to u Zvezdi i znam kako je to. Za dve nedelje biće jasno gde ću nastaviti karijeru. Naglašavam da želim da radim van zemlje - rekao je Lalatović pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs)