Ljajićeva majstorija iz slobodnog udarca koju niko nije očekivao, šou Ikardija petom u Đenovi (VIDEO)

Pukla je petarda Intera uz 100. gol Ikardija u Seriji A, dok je Torino poražen na svom terenu od Fiorentine i pored sjajne asistencije Ljajića

Kapiten Intera Mauro Ikardi praktično sam je sa 4 gola, i uz jedan pogodak Perišića,  naneo jedan od najtežih poraza Sampdoriji, 5:0  u okviru 28. kola Serije A.

>>>Juventus naišao na tvrdo u Ferari! SPAL junački zaustavio seriju šampiona i "zakuvao" trku za titulu

Sampa na svom terenu nije izgubila od 17. decembra prošle godine i njihov teren, među klubovima u Italiji važi za jedno og gostovanja na koje se nerado odlazi. Međutim, za to nepisano pravilo fudbaleri milanskog Intera, koji su se prosto igrali sa Đenovljanima, nisu čuli.

Na prvi gol se čekalo 26 minuta kada je Perišić glavom "načeo" mrežu domaćina.

Taj pogodak, kao da je pokrenuo i njegove saigrače, naročito kapitena Ikardija koji je serijom golova prosto demolirao protivnika.

Pogađao je najpre u 30. minutu iz penala, što je bio njegov 100. gol u Seriji A. Potom je usledila prava majstorija samo minut kasnije, kada je petom sa nekoliko metara od gola po drugi put zatresao mrežu protivnika.

Ikardi je svoj "meč iz snova" nastavio u 44. minutu, a protivnika je četvrtim pogotkom dokrajčio u 51. minutu svojim č4tvrtim  na meču.

I fudbaleri Milana pobedili su Kjevo sa 3:2. Za razliku od Lige Evrope iz koje su izbačeni od strane Arsenala, u domaćoj ligi ne znaju za poraz.

Utakmica sa Kjevom za Rosonere osma je u nizu pobeda, koja ih je učvrstila na 6. mestu koje vodi u Evropu.

Čalhanoglu je doveo milan u vođstvo već u 10. minutu, ali su "Leteći magarci" preokrenuli do poluvremena preko Stepinskog i Inglesea u razmaku od minut, golovima u 33. i 34. minutu.

Kutrone je početkom drugog poluvremena izjednačio na 2:2, a konačan rezzultat postavio je Silva u 82. minutu. Mogao je Kesi da povisi rezultat u 94. minutu, ali je promašio penal.

Torinu nije poomogla sjajna asistencija Ljajića iz slobodnog udarca u 86. minutu, kada je maestralno proigrao Belotija za izjednačenje protiv Fiorentine. ali je u 94. minutu Tero sa penala doneo Violi pobedu na gostovanju.

Utakmice 28. kola Serije A:

Subota

Udineze - Sasuolo 1:2

(Fofana 44 - Adnan 42ag, Sensi 74)

SPAL - Juventus 0:0

Nedelja

Sampdorija - Inter 0:5

Milan - Kjevo 3:2

Benevento - Kaljari 1:2

Krotone - Roma 0:2

Torino - Fjorentina 1:2

Verona - Atalanta 0:5

Lacio - Bolonja 20.45

Napoli - Đenov 20.45

(Telegraf.rs)