Teren je bio haos, kopačke su ostajale u blatu, ali sada moramo da pobedimo Mačvu: Milijaš ima poruku za svoje igrače i navijače!

Igrači očekuju drugačiji ishod drugog susreta sa istim protivnikom

Posle ispadanja u četvrtfinalu Kupa Srbije od Mačve, fudbaleri Crvene zvezde na istom mestu protiv istog protivnika krče put ka tituli u domaćem šampionatu.

>>>Novo lice među Orlovima: Krstajić pojačao tim!

Crveno-beli u nedelju od 17 sati gostuju mačvi u okviru 29. kola Superlige. Igrači tvrde da su prevazišli poraz i da su sada spremni za pobedu protiv istog protivnika, prenosi Informer. Jedan od najiskusnijih fudbalera Nenad Milijaš ima jasan stav pred ovaj bitan meč.

- Nemamo mi šta kome da se svetimo, nego da gledamo da pobedimo zbog sebe. Utakmica u Kupu protiv Mačve jedna je od onih koje što pre želimo da zaboravimo, a sada imamo priliku da popravimo utisak - rekao je on i dodao:

- Ne takmičimo se u Evropi, ostalo je samo prvenstvo. U dobroj smo poziciji i ako hoćemo titulu moramo da pobedimo Mačvu.

Posle fotografija terena, koji je bio u lošem stanju u utakmici Kupa, Milijaš očekuje da se nešto promenilo.

- Nije teren bio nikakav izgovor. Ali, nadam se da je sada u boljem stanju. Ono je bio haos, bukvalno kopačke hoće da ostanu u blatu. 

Da podsetimo, posle penal završnice, Crvena zvezda eliminisana je iz Kupa Srbije od Mačve.

(Telegraf.rs)