Svi menadžeri idu u Rim: Žele da vide samo jednog igrača Lacija i on je Srbin

Sergej Milinković Savić je želja najboljih menadžera sveta

Reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić glavni je razlog dolaska brojnih skauta na utakmicu Lige Evrope Lacio - Steaua.

>>>Šta smo naučili o Zvezdi na njenom Evropskom putu? Nedostaje iskustvo, odbrana može da dobije meč, ali napad donosi prolaz dalje!

Kako prenosi britanski BBC, Lacio je letos odbio ponudu od 70 miliona evra za Srbina, koji sada, posle potpisivanja novog ugovora, vredi još više. U tekstu pod nazivom: "Gospodin od 100 miliona", posvećen našem reprezentativcu, navode da će Sergejeva vrednost na fudbalskom tržištu biti još veća posle Svetskog prvenstva u fudbalu.

Koliko je Lotitov miljenih značajan za Lacio, govori i činjenica da je produžio ugovor do 2020. godine. Britanski javni servis piše da je Milinković - Savić jedan od igrača koji bi trebalo da se nađe u svesci svakog "normalnog" kluba

- Neverovatna tehnika i brzina ovog momka nije slučajna. Fudbalski talenat je nasledio od oca koji je igrao fudbal u Španiji i koji je imao neverovatnu tehniku i brzinu, a to sve možemo videti i kod mlađeg Milinković-Savića. Sa druge strane, mama Milana je bivša košarkašica i ako mislite da je Sergej visok, slobodno pogledajte njegovog mlađeg brata Vanju koji je golman i brani boje fudbalskog kluba Torino - piše BBC i prenosi reči njegovog agenta, Mateje Kežmana:

- Bilo mi je dovoljno samo 10 minuta da na treningu Vojvodine vidim Milinkovića i uočim njegov veliki potencijal.

Da podsetimo, Sergej Milinković - Savić važi za jednog od najvećih talenata svetskog fudbala. U karijeri je nosio dresove Vojvodine, genka i Lacija, a za reprezentaciju Srbije je, za sada, digrao dve utakmice.

(Telegraf.rs)