Ronaldo sastavio listu za odstrel: Ove fudbalere Reala ne želi više na Santjago Bernabeu!

Kristijano razgovarao sa predsednikom Florentinom Perezom i istakao nezadovoljstvo transferima na leto i zahtevao pojačanja, ali i odlaske određenih igrača

Kristijano Ronaldo je izuzetno nezadovoljan razvojem situacije u tekućoj sezoni gde Real Madrid brani dva trofeja - Ligu šampiona i Primeru, a gde već ima ozbiljne probleme.

U španskom prvenstvu je ''Kraljevski klub'' čak osam bodova iza vodeće Barselone, pa mnogi već misle da je titula za njih ove sezone već izgubljena, a imaju problema i u Ligi šampiona, gde ih je nedavno pobedio Totenhem, koji će najverovatnije i završiti kao 1. na tabeli grupe.

>>> Real je očajan, i Perez neće više to da gleda: Stižu četiri nova igrača, od toga čak trojica iz jednog kluba! (VIDEO)

>>> Ronaldov šmekerski odgovor kritičarima: Ukucajte samo u guglu "Kristijano Ronaldo, golovi"

Ronaldo smatra da je jedan od razloga loših rezultata ove sezone to što odlasi nekolicine odičnih igrača nisu na pravi način nadoknađeni. On je kritikovao predsednika Florentina Pereza u njihovoj privatnoj raspravi, prema izveštaju španskog DiarioGol-a.

Prva zvezda tima je istakla da je Real ove sezone slabiji posle odlaska Pepea, Džejmsa Rodrigeza, Morate i Danila, jer pojačanja nisu pokazala da su dostojne zamene. Prosečna starost Zidanovih pojačanja tokom leta bila je 19 godina i Ronaldo smatra da je klubu potrebno da se pojačanja odmah pokažu, jer je potreban instant kvalitet, a ne da se stvara tim za budućnost.

Portugalac je navodno napravio i ''listu za odstrel'', prema kojoj se treba rešiti određenih igrača koji su trenutno u Realu. Tu su ''Kejlor Navas, Načo, Borha Majoral, Hesus Valjeho, Dani Sebaljos i Teo Ernandez.

Takođe, zahteva i adekvatna pojačanja, kako bi tim bio konkurentan za odbranu trofeja.

Poznato je da Ronaldo ima veliki uticaj na Florentina Pereza, čak se pominjalo da je on bio ključan i u odlascima nekih prethodnih trenera kada je bio nezadovoljan njihovim radom.

(Telegraf.rs)