Lalatović totalno poludeo posle gola, nikad ga ovakvog nismo videli! Urlao na nekog u loži i govorio: JA, JA, JAAAA! (VIDEO)

Ovakvo slavlje verovatno nikada u srpskom fudbalu nismo videli

Izuzetno luda utakmica viđena je na Banovom brdu između Čukaričkog i Voždovca, gde su domaćini pobedili golom u sudijskoj nadoknadi, iako su gubili do 86. minuta, kada je prvo Drinčić izjednačio golom iz kornera, da bi preokret režirao Nemanja Milojević u 93. minutu.

Ovaj gol i pobeda izazvali su neverovatnu emociju kod Nenada Lalatovića, trenera Brđana. Kod njega su se očigledno pomešala osećanja sreće i besa, pa je slavio kao u transu, pao je na kolena širio ruke, a zatim besno gestikulirao ka nekome u loži (verovatno čelnicima protivničke ekipe).

Možemo samo da naslutimo da su kod Lalatovića ostali neki nerašćišćeni računi sa rukovodiocima Voždovca, ekipe koju je nekada vodio, pa je ovakva pobeda imala poseban uticaj na njega, ili je možda tokom meča čuo neke komentare koji mu se nisu svideli, pa je ovakvo ''slavlje'' u kojem je često pokazivao ka sebi, zatim ka loži i govorio ''ja, ja, ja'', a takođe se nejasno čuje i kako izgovara da zove nekoga.

Pogledajte slavlje Lalatovića posle gola:

A ovde pogledajte na 7.30 kako je reagovao kada je sudija svirao kraj:

(Telegraf.rs)