Drinčić dao gol direktno iz kornera: Da li je realno da je golman Voždovca ovako odreagovao? (VIDEO)

Čukarički na svom terenu pobedio Zmajeve sa 2:1 posle dramatičnog finiša i dva gola u poslednjih 5 minuta

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su Voždovac u manjem beogradskom derbiju u 15. kolu Superlige i to posle preokreta u dramatičnoj završnici.

Voždovac je poveo golom Dejana Georgijevića u 21. minutu, da bi izjednačenje Čukaričkom doneo Nikola Drinčić u 86. direktno iz kornera, a preokret je kompletirao Nemanja Milojević u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Ekipa Nenada Lalatovića šesta je na tabeli sa 25 bodova, a u petak 3. noevmbra dočekaće Vojvodinu.

- Voždovac je prijatno iznenadjenje u ovom šampionatu. Imaju dobre igrače. Znali smo da nas čeka teška utakmica. Danas su sve ispoštovali što sam im rekao. Dobro su odigrali taktički. Mislim da je publika mogla da uživa do samog kraja. Bila su tri gola i borba svih 90 minuta. U prvom poluvremenu smo propustili neke šanse, a gol smo primili posle dubinske lopte kojanje bila šok za nas.

- Rekao sam igračima na poluvremenu da veruju u sebe i pobedu i oni su to uradili, nastavili su dalje. Bog nas je nagradio za gomilu propuštenih prilika u prethodnim mečevima.

- Vratilo nam se to. Želeli smo pobedu i na kraju došli do velika tri boda. Znate, nekada mi se ne ulazi u svlačionicu, jer je kao da ulazim u bolnicu, četiri prvotimca su na štakama. Svi ostali igrači ostavili su srce na terenu. Radovanje? To su emocije izašle iz mene. Takav mi je temperament - rekao je Nenad Lalatović trener Čukaričkog.

Pogledajte golove sa utakmice, a Drinčićev pogodak iz kornera je na 5.30:

Superliga 15. kolo:

Bačka - Javor 2:1

Zemun - Crvena zvezda 0:1

Borac - Partizan 1:2

Čukarički - Voždovac 2:1

Mladost - Šabac 2:0

Radnički Niš -  Napredak 1:3

Radnik - Spartak Subotica 5:1

Tabela: Crvena zvezda 40, Partizan 36, Vojvodina 30, Voždovac 28, Spartak 26, Čukarički 25, Napredak 23, Radnički Niš 23....... Javor 11, Rad 8, Borac 7.

(Telegraf.rs)