Prve Kokezine reči posle sastanka sa Muslinom ne deluju obećavajuće po aktuelnog selektora!

Prvi čovek srpskog fudbala ističe da će se nastaviti sa razgovorima, i da će konačna odluka biti doneta u naredna dva-tri dana

Predsednik FSS-a Slaviša Kokeza i selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin održali su tročasovni sastanak iza zatvorenih vrata u prostorijama Saveza na Terazijama 35.

>>> Muslin prvi izašao posle 3 sata sastanka sa Kokezom i odmah odgovorio da li ostaje selektor Srbije!

Razgovarali su o budućem statusu aktuelnog selektora, kome ugovor ističe pre Mundijala, a za koga se spekuliše da mu se sprema zamena u vidu Dragana Stojkovića Piksija.

Muslin je prvi napustio sastanak i rekao da ostaje selektor i da nikakva odluka nije doneta, dok se ubrzo nakon toga pojavio i prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza, koji je kratko prokomentarisao da će konačna odluka biti doneta u naredna dva-tri dana.

- Razgovarali smo Muslin, sportski direktor Goran Bunjevčević i ja tri sata, u narednim danima nastavićemo razgovore. U ponedeljak ili utorak biće sve poznato - rekao je Kokeza Tanjugu.

On je naglasio da je prvi postavljeni cilj plasman na Mundijal u Rusiju ostvaren, ali da je sada potrebno da se napravi koncept dalje saradnje.

- Podsetio bih da je selektor bio moj izbor, nije pao sa neba. Najnormalnije je da se sedne i razgovara o daljim planovima.

Na pitanje da li postoje određenja mimoilaženja, Kokeza nije hteo da se izjasni.

- Ne bih o tome, ne zato što krijem, nego ima stvari o kojima bi trebalo da razmislimo - zaključio je Kokeza.

(Telegraf.rs/Tanjug)