Đukić o skandiranju Grobara: Viču i Vučiću p... pa to ne znači da on treba da ode!

Trener crno-belih napravio neobičnu paralelu

Šef stručnog štaba FK Partizan Miroslav Đukić odgovorio je Grobarima na skandiranje Marku Nikoliću u pobedi protiv Zemuna sa 3:1.

Pri rezultatu 1:1, navijači Partizana su polako počeli da gube strpljenje i nekoliko puta se čulo skandiranje "Nikolić Marko", pošto deo navijača žali zbog odlaska trenera koji je ekipi 2017. doneo duplu krunu.

>>>Grobari zagrmeli: Nikolić Marko!

>>>GROBARI SLAVE OŽEGOVIĆA: Partizan u 86. minutu iščupao pobedu u Zemunu! (VIDEO)

>>>Od omraženog do heroja: Ožegović skinuo dres i slavio gol kao Kristijano Ronaldo! (VIDEO)

Ožegović je bio Đukićev spas od još većih kritika, a posle meča je trener imao poruku za navijače.

- Nije stvar u tome da li ću ja otići ili ne, ali ne mogu politku da vode oni koji nisu sposobni za to. U Srbiji imate situaciju da se viče „Vučiću p...“, pa to ne znači da Vučić treba da ide. Kad budem bio problem ja ću otići. Ovde sam da ekipa igra dobro igra i funkcioniše, nisam ja problematičan – rekao je Đukić.

Partizan posle ovog meča ima 33 boda, jedan manje od Crvene zvezde koja svoj meč tek treba da odigra protiv Spartaka od 18 časova. Nakon toga, biće kompletirani svih 14 kola Superlige.

- Kada je trebalo da damo tri gola, onda smo primili gol i ušli u ludilo. Igrali smo rastrzano i nervozno, teren je težak. Ovo je jedno od boljih prvih poluvremena, to nismo iskoristili.

(Telegraf.rs)