ARSENAL NEMA M...! Izjava iz Premijer lige će se svideti Delijama pred spektakl na punoj Marakani!

Votford je pronašao pravu slabu tačku Tobdžijama

Fudbaleri Arsenala izgubili su od Votforda sa 2:1, a jedan od junaka trijumfa ove ekipe je Troj Dini.

On je postigao gol iz penala u završnici, posle kog je Arsen Venger napao sudije. Dini je ipak stao u odbranu arbitra Nila Svorbrika uz teške reči.

>>>SASTAV ARSENALA NAJVEĆA MISTERIJA: Venger spreman na eksperiment sa formacijom za kojom je nedavno poludeo! (VIDEO)

>>>Pižon se danas čuje samo sa jednim čovekom iz Arsenala, Blagojević već zna strelce za podvig Zvezde (VIDEO)

>>>Voleo bih Beljerina da igra, da mu bacim peškir u lice: Radonjić kaže da se ne plaši ni da mu dođe Dani Alves!

- Čudo sam da Venger krivi penal za poraz. Ja sigurno nisam taj koji bi trebalo da mu priča išta o njegovim momcima, ali razlog zbog kog su izgubili sigurno nije penal - rekao je posle meča Dini.

- Mislim da je razlog koji traži premalo m... Kad god sam igrao protiv Arsenala, a to je samo lični utisak, svaki put kada idem u skok mislim 'pusti prvi da udarim, a onda ćemo videti ko ima veću želju'. Prvo sam skočio sa Mertesakerom i on je spustio glavu, pa zapravo nisam ni morao da skačem. Publika se digla na noge, svi su u Arsenalu odustali. To je moja snaga, ako ćeš me pustiti da ti to radim, onda ćeš imati težak dan.

On se tu nije zaustavio sa kritikama na račun Tobdžija.

- Nisu nemilosrdni. Mislim da u najboljim ekipama lige nema puno igrača koji bi kod prilike koju je imao Ozil bili toliko naivni i nonšalantni. Voleo sam pre da gledam Arsenal, moj sin je njihov navijač. Jan Rajt to ne bi promašio, Tijeri Anri to ne bi promašio, pa čak ni Emanuel Peti, Patrik Vijera, Pol Merson... oni su bili nemilosrdni. Ali je Ozil promašio i ponašao se u stilu "imaćemo drugu priliku". Ali ovo je Premijer liga i drugu šansu teško da možeš dobiti - poentirao je lider Votforda.

Ova izjava će se sigurno svideti i navijačima Crvene zvezde, koja će čekati Tobdžije pred punim stadionom u Ligi Evrope u četvrtak od 19 časova.

(Telegraf.rs)