Marko Nikolić pomenuo Saleta Đorđevića i Željka Obradovića kad su ga pitali o osećanjima posle meča protiv Partizana (VIDEO)

Trener Videotona nije želeo previše da se osvrće svoje emocije, ali je pomenuo i neka velika imena koja su bila u sličnoj situaciji kao on

Trener Videotona, Marko Nikolić, vratio se u Humsku samo nekoliko meseci nakon što ju je napustio uz osvojenu duplu krunu. Njegov tim je izašao neporažen, pošto nije bilo golova u duelu protiv Partizana.

Nikolić nije želeo preterano da priča o tome kako se oseća zbog povrataka u Humsku, ali ovoga puta na protivničkoj strani. Samo je istakao da su dolazila i mnogo veća imena da igraju protiv Partizana.

- Pričao sam o tome nekoliko puta. To su posebne emocije. Svako od nas ima neki poseban doživljaj, činili su to i neki mnogo veći od nas, kao Saša Đorđević, Željko Obradović.

- Došli smo bez dva igrača koji su bili suspendovani, i sa jednim koji je bio povređen, a onda su nam još dva povređena u prvom poluvremenu, pa smo bukvalno morali da ubacimo neke igrače iz rezervnog tima videotona.

- Na kraju smo imali i stopostotnu šansu u poslednjem minutu, ali nismo imali sreće. Bila je jedna ružna takmičarska utakmica, obe ekipe su bile opterećene prolazom dalje, tako da očekujem mnogo bolju utakmicu u revanšu - zaključio je Marko Nikolić.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)