Osam sati pre meča Partizan - Olimpijakos, planuo samo jug! Ostalo je mnogo karata za sever

Ko je strahovao da neće doći do karte, ipak može da je nabavi

Fudbaleri Partizana čekaju Olimpijakos u utorak od 20.45 u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a karata za meč još ima u prodaji.

Prema informacijama iz kluba, jug i centar zapada su rasprodati, moguće je naći ulaznice i za ostale sektore, a naročito za severnu tribinu, za koju je dugo postojala i dilema oko otvaranja.

Prošlog vikenda, klub je najavio prodaju karata za severnu tribinu.

- Zbog velikog interesovanja za meč Partizan – Olimpijakos i usled definitivnog nedolaska gostujućih navijača, FK Partizan će pustiti u prodaju i ulaznice za severnu stranu stadiona u Humskoj - naveo je tada klub iz Humske.

>>>Tri bitne stvari zbog kojih Partizan izbacuje Olimpijakos i ulazi u Ligu šampiona! (VIDEO)

>>>Suma nije stigao da uhvati loptu, pa popio ćuške od saigrača na treningu (VIDEO)

>>>Leonardo na treningu Partizana, evo šta je radio dok su se ostali zagrevali! (VIDEO)

Ipak, mnogi navijači i simpatizeri kluba su verovatno oprezni i strahuju od potencijalnih navijačkih akcija, pa je sever i dalje poslednja opcija za odlazak na meč, iako je karta jeftinija od istočne ili zapadne tribine.

Zbog toga je i klub objavio saopštenje u kom su navijači pozvani na fer i sportsko navijanje, kako bi se izbegli incidenti.

Objavljen je niz molbi za ponašanje i ulazak na stadion, strahuje se i od prozivki na račun albanskog trenera Besnika Hasija, koji vodi Olimpijakos.

Cene ulaznica su:

– JUG/ SEVER – 800 dinara

– ISTOK / ZAPAD bočni delovi tribina – 1200 dinara

– ISTOK / ZAPAD centralni delovi tribina – 1500 dinara

(Telegraf.rs)