Transferi za 24. jul: Sančez sve dalje od PSŽ-a, Siti potrošio novih 55 miliona za defanzivca, Vest Hem doveo bombu!

Pogledajte koji su transferi obeležili ovaj dan na fudbalskoj pijaci

Veoma intnzivan dan na transfer tržištu i u Srbiji, ali i u Evropi. Zvezda je promovisala novog igrača, Milana Borjana, Čelsi je potvrdio transfer Alvara Morate, a Mančester Siti je doveo Bendžamina Mendija za 55 miliona evra.

Mnogo zanimljivih transfera bilo je ovoga dana počev od Pari Sen žermena koji nije još potpisao Nejmara, ali jeste Huana Fojta.

On je šesti igrač koji je stigao ovog leta u plavi deo Mančestera. Pre njega su došli desni bek Kajl Voker za 51 miliona evra, vezni igrač Bernardo Silva iz Monaka za milion manje, golman Ederson iz Benfike za 40, desni bek Danilo za 30 i vezista Daglas Luiz za 12.

Takođe, Juventus je potvrdio dolazak Federika Bernaderskija na lekartske preglede a samim tim i potpisivanje ugovora.

-Svonsi je odbio velikih 50.miliona evra od Evertona za Gilfija Sigurdsona jer traže 10 miliona evra više.

Liverpul je zvanično precrtao Lazara Markovića.

Crvena zvezda je promovisala novog golmana Milana Borjana.

- Drago mi je što sam postao golman Zvezde. Već 16 godina putujem po svetu, bio sam u Argentini, Bugarskoj, Rumuniji i drugim zemljama, svi znaju za Crvenu zvezdu.

- Nadam se da ću braniti već protiv Sparte, došao sam kao pojačanje i sve je na treneru - rekao je Borjan na promociji na stadionu Rajko Mitić, pre nego što je zadužio dres sa brojem 82.

Italija bruji da je poznati menadžer Fali Ramadani otišao  Milan da završi transfer Nikole Kalinića.

Viljareal je spreman za još jednu zanimljivu kupovinu. Žuta podmornica hoće da plati Malagi otkupnu kaluzulu od 11.000.000 evra za mladog vezistu Pabla Fornalsa.

Potez dana napravio je Midlzboro koji je odbio ponudu od 20 miliona evra za defanzivca Bena Gibsona.

Milano je zvanično doveo iz Juventusa Leonardo Bonućija i poručio da je potrebno još malo vremena da se šampion svrgne sa trona.

Vest hem je potpisao igrača Bajera Čičarita Hernandeza


- Bonući je definitivno sjajna kupovina, ne znam šta se dogodilo, ali lepo ga je videti u Milanu.

Sa njim u timu ekipa će sigurno biti veliki rival Juventusu, možda je ove godine još rano za skudeto, ali uveren sam da se MIlan vraća u Ligu šampiona - izjavio je Maldini.

 -Čelsi je odlučio da ne proda Antonija Marsijala što je ražalostilo Inter, Volzburg i Romu, ali pojavio se trač da plavci žele vezistu Barselone Serđija Roberta i nude 40 miliona evra.

- Jedan od boljih transfera je dovođenje Pabla Fornalsa iz Malage u Viljareal sa 12 miliona evra.

- Bogdan Planić štoper Vojvodine je na meti prvoligaša iz Španije Đirone , ali i rumunske Steaue koja nudi 400.000 evra

- Britanski mediji pišu da Inter ponovo želi Erika lamelu, ali da Totenhem traži 18 miliona evra, dok Neroazuri nude 15.

(Telegraf.rs)