Šta je Leonardo napisao u trenutku kada je Suma sleteo u Beograd? (FOTO)

Mnogi se sada pitaju kako će dva odlična igrača funkcionisati zajedno na terenu

Partizan je konačno dočekao Sumu, koji je u sredu doputovao u Beograd, gde su ga sačekali čelnici crno-belih, a predstavljanje će se obaviti u četvrtak na stadionu u Humskoj, po ugledu na Real Madrid i Barselonu.

>>> PUCAĆU TI U KOLENA: Tek što je stigao u Partizan, Suma dobio ozbiljne pretnje od navijača (FOTO)

Ushićeni su Grobari da konačno na delu vide najskuplje pojačanje, za koje će Partizan platiti Slovanu čak 1.650.000 evra za obeštećenje. Ipak, postoje i oni skeptični, koji nisu sigurni kako će dva najbolja igrača crno-belih da funkcionišu. U pitanju su upravo Suma, ali i Leonardo, koji je prethodnih dana pravio probleme jer je bio nezadovoljan i besan na upravu kluba.

- Ako gubimo, gubimo zajedno. Ako pobeđujemo, pobeđujemo zajedno. Veoma je lako kada stvari nisu dobre, da se okrivi jedna osoba, a milioni nas navijaju za isti cilj - napisao je Leonardo.

Podsetimo, Leonardo je tokom meča protiv Budućnosti u Beogradu nakon gola za 2:0 psovao upravu ispod južne tribine i istakao je majicu da je ostao samo zbog Grobara. Ipak, nedugo zatim objavio je da je njegova misija u Partizanu završena, da bi u izjavi ponovo žestoko udario po upravi.

Takve njegove poruke na Instagramu, koje su se mogle videti tokom čitavog leta, počele su da nerviraju i Grobare, pa su mu u komentarima stizale i uvrede, ali i neki preteći komentari. Očigledno da je i sada dobio određeni komentar, jer posle dolaska Sume po mišljenju mnogih Leonardo pada u drugi plan.

Najverovatnije je to i bio povod za ovakvu poruku, gde očigledno želi da se nekome oravda i da pokaže kako i on ima isti cilj kao i svi ostali u Partizanu.

(Telegraf.rs)