Ronaldo neće igrati finale Superkupa Evrope protiv Mančester junajteda!

Portugalac je dobio produženi odmor, jer je nakon naporne sezone u Realu odmah imao obaveze u reprezentaciji, te će mu klub to nadoknaditi i zbog toga ga neće biti u Skoplju 8. avgusta

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo neće igrati za Real Madrid 8. avgusta u Skoplju u meču Superkupa Evrope protiv svog bivšeg kluba Mančester junajteda. Razlog nije eventualni transfer, koji se pominjao kao mogućnost, niti nezadovoljstvo Portugalca zbog pritisaka od strane vlasti Španije zbog navodne utaje poreza.

>>> Procurele informacije o Ronaldovim blizancima: Dve stvari su bile važne u Kristijanovom izboru majke!

Jednostavno, Ronaldo je dobio produženi odmor od "kraljevskog" kluba, pošto je u sezoni u kojoj je Real osvojio i prvenstvo i Ligu šampiona, igrao i tokom leta za reprezentaciju, koja je stigla do polufinala Kupa konfederacija.

Kako prenosi Marka, koja je uvek dobro upućena u dešavanja u Realu, Ronaldo će se na teren skoro izvesno vratiti u Superkupu Španije, protiv najvećeg rivala Barselone. Prvi meč je 12. avgusta na Kamp Nou, a revanš 15. na Santjago Bernabeuu.

Podsetimo, Ronaldo takođe nije bio u sastavu Reala za prošlogodišnji susret Superkupa Evrope, ali je Kraljevski klub i bez njegove pomoći uspeo da sruši Sevilju sa 3:2 posle produžetaka.

(Telegraf.rs)