Enganu brutalnim nokautom u prvoj rundi uništio Brazilca, pa se slomio pod suzama zbog preminulog sina

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Fayez NURELDINE / AFP / Profimedia

Na veliki način se vratio Frensis Enganu u oktagon, prvi put još od januara 2022. godine, pošto je noćas uspeo da brutalnim nokautom posle samo 38 sekundi savlada Renana Fereiru iz Brazila na PFL događaju u Rijadu, u Saudijskoj Arabiji.

Brazilac zaista nije imao nikakve šanse, pošto ga je Enganu odmah uzeo pod svoje, a sudija nije mogao da uradi ništa drugo do da prekine borbu i proglasi Frensisa za pobednika.

Ovo je za Enganua bilo vrlo emotivno veče, pošto je odmah nakon proglašenja briznuo u plač, a razlog je smrt njegovog sina Kobija, koji je u aprilu preminuo sa svega 15 meseci.

Kako je sam Enganu naveo, on je ovu borbu preduzeo samo zbog njega i noćas se borio za Kobija, što je i istakao u kratkom intervjuu nakon pobede.

- Ne mogu da razmišljam ni o čemu drugom osim o mom sinu Kobiju. Znate, samo zbog njega sam se borio, želeo sam da se borim za njega. I sada sam to uradio. Nadam se da svi mogu da zapamte njegovo ime, jer da nije njega, ni ja ne bih bio ovde. Ne bih se borio - rekao je Enganu.

Pogledajte na koji je to način Frensis Egnanu nokautirao Fereiru i na taj način došao do pobede na PFL spektaklu noćas:

(Telegraf.rs)