"Hteo sam da polijem Lamborgini benzinom, napijem se i sletim sa litice": Džejk Pol šokirao rečima o prošlosti

S. J.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: ELSA / Getty images / Profimedia

Džejk Pol, poznati Jutjuber i sve uspešniji profesionalni bokser, podelio je sa svetom neke od najmračnijih trenutaka iz svog života dok se priprema za borbu protiv Majk Tajson, koja će se održati 15. novembra. U emotivnom intervjuu za "The Hollywood Reporter", otvoreno je govorio o svom planu za samoubistvo.

"Imao sam plan," priznao je Jake Paul. "Zvuči ludo, ali hteo sam da napunim Lamborgini benzinom, napijem se i sletim s litice u Kalabasasu. Mesto se zove "Stunt Road.""

Džejk je objasnio da su ga različiti životni događaji doveli do takve odluke. Njegovi roditelji su se razveli kada je imao samo 7 godina, dok je njegov stariji brat Logan Pol imao 9, a razvod je bio izuzetno težak za celu porodicu. Njegovo buntovno ponašanje izazvalo je sudske tužbe, a otkaz u Dizniju dodatno je pogoršao stvari. Krajem 2017. godine, Loganov kontroverzni odlazak u "šumu samoubistava" u Japanu, gde je snimio telo žrtve samoubistva i objavio video na Jutjubu, dodatno je unazadio njihove karijere.

"Bio sam povezan sa svim negativnim stvarima koje su bile usmerene prema mom bratu," otkriva Džejk. "Ljudi su nas mrzeli. Kažnjavali su nas zajedno. Taj incident je uništio moju karijeru i prihode. Izgubio sam oko 30 miliona dolara u poslovnim ugovorima. Jedan ugovor vredan 15 miliona propao je zbog moralne klauzule."

Printscreen: Youtube/Jake Paul

Sve to dovelo ga je do destruktivnog ponašanja.

"Život me udario. Pitao sam se, 'ko si ti i šta si radio sve ove godine?' Počeo sam da padam – alkohol, droga, žurke u Los Anđelesu, i sve što ide s tim."

Jake se u tom periodu osećao potpuno izgubljeno.

"Mrzeo sam sebe, bio bez novca i u lošim odnosima sa roditeljima i Loganom. Ceo svet me je mrzeo, bio sam depresivan, pio sam. Osećao sam da mi je život dao najgore karte."

Ipak, uprkos svemu, Jake nije realizovao svoj mračni plan.

"Nisam želeo da im dam pobedu," izjavio je. "Pomislio sam da bih borbom mogao da preokrenem stvari. Nisam hteo da dopustim da me hejteri slome."

Od 2020. godine, Jake Paul se potpuno posvetio boksu, što mu je, kako sam priznaje, spasilo život. Njegov skor u profesionalnom ringu je 10-1, sa čak 7 nokauta. Pored toga, suosnivač je kompanije Most Valuable Promotions, koja vodi karijere boraca poput višestruke svetske prvakinje Amande Serrano.

"Boks mi je dao svrhu, rutinu, zdravlje i zajednicu," rekao je Pol. "Od tada, boks je uvek na prvom mestu, a sve ostalo dolazi kasnije. Iskreno, nikada nisam stvarno voleo Jutjub, samo sam bio dobar u tome."

(Telegraf.rs)