Da li će i njemu da "slomi lobanju"? Ovo je Bojkovićev rival za FNC u Zagrebu

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Boris Kovacev / Cropix / Profimedia

Obeležila je FNC promocija pet godina postojanja, a onako ceremonijalno to če učiniti na FNC-u 20, koji će 23. novembra biti održan u zagrebačkoj Areni!

Ovo će biti i najveći događaj posle beogradske Arene u režiji najjače regionalne MMA promocije, i ulaznice su skoro rasprodate, iako je ostalo više mesec dana do događaja.

U centru pažnje biće svakako okršaj Aleksandra "Džokera" Ilića i Mirana "Slo Rokija" Fabjana, ali ćemo u Zagrebu gledati i brojna druga jaka imena regionalne scene.

Jedno od njih je i Marko Bojković, koji će imati do sada najteži izazov pred sobom, u vidu Sahila Siraja. Švedski borac važi za ozbiljnog nokautera, pošto je od devet pobeda čak osam ostvario nokautom, uz tri poraza koliko ima.

Momak koji nosi nadimak "Princ nokauta", važi za vrlo iskusnog borca, s obzirom na to da se borio i u najjačim promocijama, poput KSW-a, Oktagona i Brave-a.

Ipak, pred švedskim borcem sada će biti najperspektivniji srpski borac, koji do sada ne zna za poraz, te nam ostaje da vidimo kako će se snaći, i da li će Siraj biti samo još jedna "lobanja" u "kolekciji" Bojkovića.

(Telegraf.rs)