"Obraćam se Hrvatima koji su mi slali poruke mržnje": Žena UFC zvezde odgovorila na prozivke, spomenula "mir"

S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Instagram/cutelaba

Moldavski borac Ion Kuteleaba pobedio je hrvatskog predstavnika Ivana Erslana u njihovom prvom meču pod okriljem UFC-a, održanom u Parizu. Iako je jedan od sudija meč ocenio u korist 32-godišnjeg Hrvata, ostala dvojica sudija dodelila su više poena njegovom rivalu, što mu je omogućilo da zabeleži svoju 18. pobedu u 30 profesionalnih MMA borbi.

Erslan, koji se prvi put borio u UFC-u, pružio je žestok otpor iskusnijem Kutelabi, koji se godinama takmiči na najvećoj borilačkoj sceni. Kutelaba, poznat po svojoj agresivnosti i energičnom stilu borbe, uspeo je da dominira tokom ključnih trenutaka meča, što mu je donelo sudijsku odluku u njegovu korist.

Nakon borbe, na Instagramu se oglasila Kuteleabina supruga Olga, koja je izazvala pažnju javnosti svojom porukom. Ona je najpre podelila fotografiju svog supruga sa opisom "Moj čovek", a zatim uputila apel Hrvatima koji su joj, kako kaže, slali poruke mržnje nakon borbe.

- Obraćam se svim Hrvatima koji su mi slali poruke mržnje. Ovo je samo borba i tretirajte je na takav način. Previše sam srećna da bih se ljutila na vas. Mir -  napisala je Olga na svom Instagram profilu.

Zanimljivo. kako je preneo "fightroom.hr", Erslanu je na sat vremena do meča, ispalo koleno, ali on nije odustao nijednog trenutka. Gotovo pola sata bilo je potrebno da se koleno vrati na mesto, a on je ušao u kavez i poneo se junački.

(Telegraf.rs)