"Bog rata" završio "iskasapljen": Brazilac jezivo "izubijao" Sen Denija, lekar prekinuo meč zbog povreda

Vreme čitanja: oko 1 min.
Printscreen: Twitter/UFCEurope

Pariz je ove večeri bio domaćin spektakularnog događaja u režiji najjače svetske MMA promocije - UFC-a, i zaista je zanimljivo bilo u "Gradu svetlosti".

Videli smo brutalne nokaute, tverkovanje, kao i debi hrvatskog poluteškaša Ivana Erslana, a glavni meč večeri bio je rezervisan za domaćeg miljenika, momka pod nadimkom "Bog rata", Benou Sen Denija, koji je ukrstio rukavice sa Renatom Moikanom, a krcata "Akor Arena" imala je šta da vidi.

Već u prvoj rundi, Sen Deni je bio potpuno "iskasapljen" i natečen, pošto je Moikano strašnom rundom uspeo da mu napravi ogromnu štetu na licu, i već na prvoj pauzi, Francuzu su morali pomagati da dođe do svog ugla.

U drugoj rundi, sve pomenuto, samo je otežavalo borenje Sen Deniju, koji je posle svakog udarca rivala, krvario na sve strane, s bozirom na to da je imao nekoliko ozbiljnih posekotina na licu.

Na kraju, nakon dve runde, lekar je morao da prekine meč, s obzirom na to da Sen Deni nije mogao da gleda na desno oko od otoka i dve zaista jezive posekotine.

Samim tim, Moikano je odneo pobedu prekidom, na nezadovoljstvo publike u Parizu, ali i samog Sen Denija.

(Telegraf.rs)