Zbog skidanja kila jedva stajala na nogama, pa počela da se trese: Šokantno stanje Argentinke pred UFC Pariz

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Printscreen: Twitter/@LaSueur_off

Nakon što je pre samo dvadeset dana Dilan Budka šokirao javnost svojim izbezumljenim pojavljivanjem na vaganju pred UFC Vegas 97, još jedan sličan incident dogodio se uoči sutrašnje UFC priredbe u Parizu.

Ovoga puta, glavna akterka je Ailin Perez, koja je na službenom vaganju pokazala zabrinjavajuće simptome. Iako nije bila potpuno dezorijentisana kao Budka, Perez je svojim ponašanjem privukla pažnju borilačke javnosti.

Perez je jedva stala na vagu, a odmah nakon merenja počela je da se nekontrolisano trese. Na samom početku delovalo je kao da se teško popela na vagu, što je mnogima bio jasan signal da bi moglo doći do problema. Na kraju, Perez nije uspela da zadovolji potrebnu težinu, a njena reakcija izazvala je ozbiljnu zabrinutost.

Iako do same priredbe ima još više od 24 sata za oporavak, postavlja se pitanje kako će borac, koji je u takvom stanju dan pre meča, ući u oktagon i primati udarce.

Proces skidanja kilograma, iako još uvek u skladu sa pravilima, postaje sve rizičniji. Nažalost, čini se da je samo pitanje vremena kada će neko ozbiljno biti povređen zbog preterane dehidracije i iscrpljivanja tela, jer ovakvi slučajevi postaju sve češći.

(Telegraf.rs)