Najjači čovek na svetu pokušao šamarom da razbije lubenicu: Da li je uspeo?

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Zovu ga "Gruzijski Hulk" sa pravom, njegov desnica je možda najjača na svetu i sa pravom drži mesto broj jedan na svetu u obaranju ruke. Sedam puta je bio svetski šampion, šest puta evropski, kao i trenutni pobednik i čuvene priredbe Istok protiv Zapada. Levan Saginašvili je možda i najjači "armwrestler" u istoriji sa svojom visinom od 191 centimetar i 178 kilograma.

Kada se 2013. pojavio na Svetskim igrama policijacaca i vatrogasaca i porazio sve rivale nagrađen je od strane Ministarstva unutrašnjih poslova Gruzije i tada je počela jedna sjajna karijera.

I dalje se prepričavaju neki od njegovih čuvenih mečeva, a koliko je snažan, Saginašvili je pokazao pre nekoliko godina u jednom od snimaka objavljenom na YouTube kanalu "ARMBETS TV".

Šamarima je lomio balon, kupus i na kraju ni manje ni više nego lubenicu. Voćka je nestala kao da nije ni postojala i raspršila se u paramparčad, a njegova reakcija bila je kao da se ništa nije ni dogodilo.

Levan je ove godine upravo na dvanaestoj manifestaciji "Istok protiv Zapada" srušio čuvenog Devona Lareta sa 4:0 i dokazao da i sa 36 godina i dalje vlada armwrestling-om.

(Telegraf.rs)