Prvi čovek UFC-a potvrdio jednu od najvećih borbi ikada: Evo kada će se tući Miočić i Džons

S. J.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Jedan od najuzbudljivijih mečeva u istoriji UFC-a, borba između Džona Džonsa i Stipa Miočića za pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji, konačno je potvrđena.

Nakon što je planirana borba u novembru prošle godine (UFC 295) morala da bude odložena zbog povrede prsnog mišića kod Džonsa, spekulacije o novom terminu su se nastavile mesecima.

Sada su stigle zvanične vesti iz UFC-a. Dejna Vajt, predsednik UFC-a, potvrdio je da će se ovaj dugoočekivani susret odigrati na UFC 309 priredbi, zakazanoj za 16. novembar u "Medison Skver Gardenu".

- Džons će se boriti u Medison Skver Gardenu u novembru, a nakon borbe ćemo videti šta će se dalje dešavati, u zavisnosti od toga ko pobedi – on ili Stipe. Da li će Stipe otići u penziju? Možda, ali nikada se ne zna. Ako Džons pobedi, vrlo je verovatno da će se potom suočiti sa Tomom Aspinalom - izjavio je Vajt u razgovoru za "Complex Sports".

Ubrzo nakon toga, usledila je i zvanična potvrda same organizacije.

Sve u svemu, nema sumnje da nas čeka pravi MMA spektakl, pogotovo ako se uzme u obzir da će ovo biti jedan od najvećih mečeva u istoriji najjače svetske promocije.

(Telegraf.rs)