Ekskluzivno! Srpski kik-bokser debituje na "Gloriju 95" protiv neporaženog Holanđanina!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sprema se spektakl u Zagrebu!

Zagreb će 21. septembra biti domaćin jedne od najvećih svetskih kik-boks promocija, te će u Areni biti održan događaj pod imenom "Glori 95"!

Event će prednoditi jedan od najboljih hrvatskih boraca, Antonio Plazibat, koji će se boriti protiv prvog izazivača u teškoja kategoriji Levijem Rigtersom.

Imaće i Srbija svoje predstavnike, a jedan od njih biće i debitant u ovoj promociji, Miloš Cvjetićanin.

Prema ekskluzivnim informacijama do kojih je došao naš portal, momak iz Novog sada boriće se u poluteškoj kategoriji protiv neporaženog holandskog borca, Džimija Livinusa!

Livinus je poslednje mečeve odradio pod okriljem organizacije "Senshi", u kojoj ima dve uzastopne pobede, a trenutno ima profesionalni skor 12-0-1, od čega je čak šest pobeda ostvario nokautom.

Sa druge strane, Cvjetićanin je bivši amaterski svetski šampion u kik-boksu, a osvojio je i titulu u pomenutoj "Senshi" promociji. Takođe, nedavno je osvojio i K1 Svetski Gran pri, koji je održan u Sarajevu, gde je za veče slavio u tri meča.

Sada će imati priliku da se bori na svetskoj pozornici, ali neće biti naš jedini predstavnik. Na događaju će nastupiti i Nikola "Birof" Filipović, koji će se boriti protiv Francuza, Nordana Majedina.

Inače, karte za ovaj događaj su u prodaji, a možete ih naći na "Eventim.hr."

(Telegraf.rs)