Bivši UFC šampion šokirao fanove: On i drugi borac zavlače ruke u pantalone jedan drugome

E. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su zaprepašćeni ovim potezom Luka Rokholda

Foto: Instagram.com/lukerockhold/

Nekadašnji UFC šampion u srednjoj kategoriji, Luk Rokhold, šokirao je skoro milion svojih pratilaca na Instagramu objavom u kojoj su mnogi stekli sumnje oko njegove seksualne orijentacije.

Naime, Rokhold, koji je i u prošlosti bio na meti homofobičnih napada nekih kolega boraca iz UFC-a, sada je objavio video na kojem je sa Kregom Džonsom, koji je australijski rvač.

Oni su jedan drugome zavukli ruke u pantalone i tako pozirali pred kamerama, nakon čega su objavili fotografiju na svoje društvene mreže.

Navijači su bili šokirani, a mnogi su ostavili i duhovite komentare u kojem su Rokholdu promenili prezime u "Cockhold", što bi moglo da se prevede kao "držač penisa".

Tu su bile i šale u stručnoj terminologiji za MMA, poput "Anakonda choke", što je zahvat kada se protivnik stegne oko vrata i davi dok ne preda. U ovom slučaju je samo drugačija vrsta "anakonde".

- Niko nije pobedio, ali obojica smo "završili" - stoji u opisu objave.

Rokhold je ušao u UFC 2013. godine, a 12. decembra 2015. godine je osvojio titulu kada je pobedio Krisa Vajdmana.

Kasnije je izgubio titulu od Mihaela Bispinga, koji ga je i prozivao na račun seksualne orijentacije svojevremeno tokom jednog sukoba na konferenciji za medije.

Posle ovih fotografija, mnogi smatraju da Bisping nije izmislio to što je izgovorio.

Svojevremeno je Luk Rokhold bio u vezi sa pevačicom Demi Lovato, kasnije je viđen i sa drugim devojkama nakon raskida sa pevačicom koja je poreklom iz Meksika.

Foto: 247PAPS.TV / Splash / Profimedia

(Telegraf.rs)