Srpski MMA gladijatori Jurakić i Bojković u Pulskoj Areni za FNC7

Trećeg septembra u Pulskoj Areni ove godine, održaće se, kako kažu, najveći MMA spektakl u regionu, a naša dva borca iz Srbije nastaviće put ka dominaciji u svetu MMA

Marko Bojković i Denis Jurakić ući će u kavez trećeg septembra, a kako njihov trener kaže, imena protivnika otkriće javno u narednom periodu, kako bi ispoštovali pravila organizacije.

- Ako se ne varam, to će sigurno biti najveći MMA event u istoriji našeg regiona. Ja ne znam da li je neko organizovao nešto veće i spektakularnije od onoga što nas čeka 3. septembar u Puli - kaže Ivan Đorđević Icko, trener Ahilej borilačke akademije.

Denis Jurakić je MMAborac koji je već spreman za Pulsku Arenu, kaže da vežba neke nove atraktivne poteze, jer želi da iznenadi publiku.

- Dok radim meč želim da čujem ovacije iz publike, to obavezno. Bez toga neću ni da radim meč - kaže Jurakić.

Zvezda regiona u usponu i mlad momak koji je već osvojio srca publike, Marko Bojković bio je nešto oštriji na rečima.

- Pripreme su baš jake, od sledeće nedelje full paket. Pet sati dnevno treninga, takvih imamo pet, šest nedelja i onda meč trećeg septembra. Demoliranje narednog protivnika - kaže Bojković i uverava da je oporavak od povrede skoro pa gotov.

Inače, trećeg septembra u Puli na FNC7, za sada se govori o susretima Ivana Vitasovića protiv Geronima Dos Santosa, kao i Đanija Barbira i Andija Vrtačića. Priča se, da bi se na pomenutom MMA događaju, mogao pojaviti i srpski borac Đorđe Bukvić, ali to za sada još uvek nije zvanično objavljeno.

Video: Rođena braća majstori brazilske džiudžice, ali i hirurzi: Teže do crnog pojasa nego do diplome

(Telegraf/Mega Promotion System)

Teme