Srpska lavica od koje zastaje dah: Rusi pišu o lepoj Nađi, sa 20 godina je potpisala ugovor karijere

Upoznajte 20-godišnju boksersku princezu koja je krenula da osvaja borilački svet

Foto: Instagram/milijancevic_nadja_13

Boks je prosto obuzeo srpsku lepoticu, ali i lavicu u ringu Nađu Miljančević (20) čija karijera baš ovih dana doživljava nagli uspon jer je nedavno napravila najveći iskorak ka najvišim ciljevima - potpisala je za organizaciju BKFC - "Bare Knuckle Fighting Championship", i kako sama kaže, "spremna je da ispiše istoriju".

O njoj ovih dana pišu i pojedini ruski mediji, koji su svojim čitaocima predstavili Srpkinju Nađu, novu boričllačku zvezdu u usponu.

- Toliko sam uzbuđena što sam postala prva devojka koja je potpisala za organizaciju "BKFC". Hvala svima koji su mi pružili ovu priliku, obećavam da ću ispuniti vaša očekivanja. Spremna sam da ispišem istoriju - poručila je Nađa.

Naravno, svako ko i malo prati borilački i boks svet zna da je Nađa dvostruka juniorska prvakinja sveta i dvostruka evropska šampionka, pa je otud jasno da joj ovaj potpis nije pao sa neba.

Do njega je došla samopregornim radom prolivši hektolitre znoja svih ovih godina sa spartanskom voljom i upornošću da psotigne zacrtano. Ali ovo je tek početak.

Veliki udeo u njenom usponu ide "na dušu" njenom treneru, čuvenom Miši Bačulovu, jednom od najodlikovanijih "Muay Thai" boraca sa ovih prostora i osnivačem Ronin akademije gde i radi sa Nađom.

Godinama unazad Miša se bavi humanitarnim radom i vodi svojevrsnu borbu u promociji pravih vrednosti i borbe protiv nasilja.

- On je meni više od trenera - kaže Nađa za Mišu, pa dodaje:

- On je osoba koja me inspiriše svaki dan, motiviše me i unapređuje svaki segment mog života. Moj trener je bolji od bilo kog drugog. Ne mogu da pronađem reči kojima bih opisala sreću koju imam dok radim sa njim - kaže lepa Nađa, koja za sebe inače voli da kaže da je i naopaka osoba i lepotica.

Pogledajte i kako Nađa "rešava" svoje rivalke.

Video: Najlepša fudbalerka na svetu je sa Balkana: Cakana Nikolina lepotom i izgledom obara s nogu!

(Telegraf.rs)