Bes kuljao iz Veljka Ražnatovića dok se na merenju mrštio i unosio u facu za glavu nižem protivniku

- Iritantan mi je lik, ne krijem, mislim da se neće dobro provesti u ringu - najavljuje Cecin sin novi nokaut

Veljko Ražnatović se vraća u ring posle osam meseci. Protivnik mu je Denis Kozakov iz Ukrajine, koji će, sudeći po fotografijama sa merenja, biti "topovsko meso" za Cecinog sina.

Veljko je značajno fizički dominantniji u odnosu na protivnika, viši je od njega za glavu, pa je Kozakovu bilo nezgodno na suočavanju, jer je morao skroz da izvije vrat da bi mogao da gleda protivnika u oči.

Ražnatović je bio motivisan da već na merenju pokaže protivniku šta ga čeka u ringu u petak uveče posle 20 časova, kada počinje "Balkan boxing revija" u kojoj će on biti glavna zvezda večeri.

Dosad neporaženi srpski bokser, koji je zabeležio 8 pobeda iz isto toliko mečeva, smatra da se njegov rival neće lepo provesti u ringu, a osim mrkih pogleda, bilo je i gurkanja i unošenja u lice.

- Iritantan mi je lik, ne krijem, mislim da se neće dobro provesti u ringu. Naravno, svaka mu čast na hrabrosti, odmah je prihvatio da se bori, dok su mnogi odustali. Fer-plej je zagarantovan, ali i nokaut, iskreno verujem. Nastaviću gde sam stao u svom pohodu na evro-titulu - rekao je Ražnatović posle merenja.

Ukrajinac tvrdi da je Ražnatović paklen borac, ali veruje da će uspeti da pokvari njegov perfektni niz.

- Gledao sam njegove mečeve, paklen borac, što govori i njegov skor. Međutim, vreme je da se pokvari perfektan niz koji ima - rekao je Kozakov.

Veljkov meč će biti poslednji na reviji, koja počinje od 20 časova, a svi učesnici, treneri i organizatori će biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu sa koronom. Publike neće biti, ali će megdan biti direktno prenošen na TV Arenasport 1.

Pogledajte i galeriju sa merenja:

(Telegraf.rs)