Najtužnija scena i muk ispred Arene: Navijači Partizana se opraštaju od ubijenih đaka i njihovog čuvara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tišina i bol pred najvažniji meč sezone za crno-bele zbog tragedije koja je potresla Srbiju

Navijači Partizana već su počeli da dolaze ispred Arene, gde će od 20.30 crno-beli odigrati četvrti meč plej-ofa Evrolige protiv Real Madrida.

Ova utakmica dolazi dan posle jednog od najtužnijih dana u istoriji Srbije, kada je 13-godišnji K. K. izvršio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, gde je ubio osmoro đaka i čuvara škole.

Zbog toga su navijači Partizana odlučili da ne navijaju u prvom poluvremenu utakmice protiv Reala, a takođe će se na poseban način oprostiti od nastradalih anđela iz škole, tako što će svako doneti cveće u Arenu njima u čast.

Ispred hale se već okupio veliki broj navijača, a ispred ulaza i velike lopte ispred Areni kod severnog ulaza, donosi se cveće i pale se sveće.

Muk i tišina je oko hale, svi navijači za sada bez velike euforije čekaju početak utakmice, a mnogi i plaču dok pale sveće i donose cveće za nastradale.

Slično je i u samoj hali, gde su već stigli neki navijači, a gde se na video-bimu prikazuju scene ispred Arene i kako se navijači opraštaju od ubijenih đaka i njihovog čuvara.

Pogledajte i snimak ispred Arene:

(Telegraf.rs)