Brutalni komentari Grobara za Evroligu posle kazne za tuču!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Utisak je da su crno-beli znatno gore prošli

Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram.com/euroleague/

Evroliga je izrekla kazne za tuču košarkaša Partizana i Real Madrida, a odluka je izazvala gnev navijača crno-belih.

Utisak je da je Partizan gore prošao, jer je ostao bez dva ključna igrača. Od toga dva meča bez Pantera i jedan bez Lesora, a ne treba zaboraviti i da je u sukobu posle divljačkog nasrtaja povređen i Dante Eksum, koji je neizvestan za nastavak serije.

Dakle, crno-beli su faktički možda ostali i bez tri ključna igrača, dok se isto ne može reći za Real, gde je Jabusele kažnjen sa pet utakmica, ali je on daleko od nosioca, dok je Dek, koji je jedan od lidera, ali ne i glavni igrač, dobio samo jednu utakmicu, iako je zapravo on svojim udarcima pesnicama i započeo tuču.

Ova odluka izazvala je revolt navijača Partizana, koji su odmah u komentarima na profilu Evrolige počeli da pišu koliko su ogorčeni ovakvom odlukom.

Pitaju Evroligu koliko su novca dobili od Reala za ovakvu odluku, a neki ih brutalno vređaju i prete.

Pogledajte neke od komentara u Galeriji:

Podsetimo, tokom utakmice u Madridu, navijači Reala su u jednom momentu bili revoltirani i skandirali su "Evroliga - mafija", na šta su Grobari odgovorili "Evroliga - Partizan".

Ipak, posle ove kazne koja je izrečena, i Grobari su počeli Evroligu da vređaju i da je označavaju kao mafijašku organizacju.

Video: Aleksaaaaaaa: Košarkaši Partizana kolektivno viču Avramoviću

(Telegraf.rs)