Smailagić puca od samopouzdanja pred Real: Grobari će se oduševiti njegovom najavom utakmice!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krilni centar crno-belih samouveren pred prvi meč plej-ofa u Madridu

Foto: Telegraf

Košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred meč protiv Real Madrida u utorak od 20.45 u WiZink Centru u španskoj prestonici. Hala koja može da primi preko 17.000 navijača biće poprište prve od dve bitke koje su zakazane ove nedelje između Reala i Partizana.

Reporter Telegrafa iz Madrida bio je na poslednjem treningu crno-belih, posle kojeg je svoja očekivanja pred duel sa Madriđanima izneo krilni centar crno-belih Alen Smailagić.

- Nasmejani smo spremni smo, radimo jako, ne planiramo da izgubimo, to nam nije ni na kraj pameti, idemo da pobedimo. Znamo koliko je jaka ekipa Partizana, imaju dobre centre, dobre igrače, mi imamo svoj plan kojeg ćemo se držati, treba da budemo koncentrisani i da odigramo utakmicu kako treba. Igramo dobru košarku, to se vidi na treningu, nasmejani smo i razigrani, jedva čekamo utakmicu.

Otkrio je Smailagić i kako bi voleo da se završi utakmica.

- Ne znam, voleo bih da to bude neka trojka u poslednjoj sekundi.

Svestan je Smailagić i da se mnogi igrači Partizana, uključujući i njega samog, prvi put u životu susreće sa ovakvom situacijom da igra plej-of Evrolige i moraće da budu skoncentrisani do kraja.

- Ovo je plej-of, igraće ekipe mnogo jače i čvršće, moraćemo da se naviknemo na to, mnogi igrači poput mene se susreću sa ovakvim nečim prvi put u životu, moramo da budemo skoncentrisani i prizemljeni da odigramo dobru utakmicu da bismo imali šansu da pobedimo - rekao je Smailagić, koji je upitan i o podršci koju će imati u Madridu od strane oko 120 Grobara.

- Daleko su, ali bitno je da su uz nas, oni su u našim srcima, znamo da nas bodre i oni koji nisu mogli da dođu, jedva čekam da im pokažemo da smo spremni da igramo i za njih i za Partizan - zaključio je Smailagić.

(Izveštač Telegrafa iz Madrida, Srđan Todorović)