Legendarni Hrvat ekskluzivno za Telegraf: "Željko Obradović me pozvao na utakmicu, bilo je fenomenalno!"

L. I.
S. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Legenda hrvatskog vaterpola pratila crno-bele u Areni

Košarkaši Partizana zabeležili su jako bitan trijumf u Evroligi, pošto su u okviru 30. kola savladali Baskoniju na domaćem parketu rezultatom 87:83 i tako povećali svoje šanse za plej-in.

Pomenuti susret pratila je i legenda hrvatskog vaterpola Ratko Rudić. Podsečanja radi, u Beogradu je u njegovu čast prikazan film "Dogodio se", reditelja Dejana Aćimovića, a obuhvata period igračke i trenerske karijere.

- Juče je bila premijera filma Dejana Aćimovića koji govori o mojoj sportskoj karijeri, gde sam sreo mnoge svoje prijatelje i poznanike iz Beograda, i vratio se u one dane kad sam bio u Partizanu. Bio je na projekciji i Željko Obradović, pozvao me na utakmicu, bio sam jako zadovoljan što je došao i jako sam zadovoljan što je Partizan pobedio - započeo je Rudić.

On je takođe naglasio i da je atmosfera bila fenomenalna.

- Fantastična! Prvi put sam ovde na košarkaškoj utakmici. Fenomenalno - nije krio zadovoljstvo Rudić.

Za kraj izlaganja prokomentarisao je i izdanja Srbije i Hrvatske u vaterpolu na velikim takmičenjima.

- Hrvatska ima jako dobre rezultate, imaju prvo i drugo mesto sa Evropskog i Svetskog prvenstvo. Srbija je možda malo ispod onoga što se od nje očekivalo, ali ima veliki potencijal, kvalitet i mislim da će se vratiti - završio je legendarni hrvatski vaterpolista.

(Telegraf.rs)