Bogdan Bogdanović pričao o Partizanu: "Dobro je što su u Evroligi! Fajnal for? Uh, teško, treba im ovo..."

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivši košarkaš crno-belih je govorio o njima, ali i Fenerbahčeu

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović odavno je napustio Evropu, ali i dalje prati "svoja" dva tima Partizan i Fenerbahče. On je zbog toga bio i gost jednog mini-intervjua sa zvaničnim sajtom Evrolige, gde je govorio o ova dva tima.

Bogdanović je prvobitno upitan o tome što se Partizan vratio u Evroligu.

- Volim to što su se vratili u Evroligu. Mislim da je Evroligi to potrebno, košarci je to potrebno. To je tako jedinstveno mesto za igranje, ambijent i sve ostalo. Kada čujete i vidite momke koji tamo igraju, sve vidite, sve je jasno, a kada odu iz Partizana, njihovi komentari su sve što treba da znate - rekao je Bogdanović.

On je pričao i o Fenerbahčeu, tačnije, o tome da su promenili trenera.

- U mojoj karijeri, kad god dođe novi trener, to je uvek bila pozitivna stvar za timove jer postoji reakcija igrača. On definitivno trenira drugačije i sviđa mi se način na koji trenira. Sviđa mi se način na koji igraju. Mislim da mogu da igraju brže, a Jasikevičus će ih naterati da igraju tako

Na kraju, upitan je i o šansama Partizana, ali i Fenerbahčea da dođu do fajnal fora Evrolige.

- Partizan mora da iskorači da bi igrali na fajnal for, oni se bore sada za 10. mesto koliko ja znam... Želim da ih vidim, želim da vidim to. Propustio sam nekoliko utakmcia zbog treninga ili utakmice, ali, kad god mogu da gledam Partizan ili Fener to su moje omiljene utakmice.

(Telegraf.rs)