Ovako izgleda tabela Evrolige posle Zvezdine pobede i nepotpunog 21. kola: Crveno-beli flertuju sa TOP 10!

S. L.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobro stoje za sada

Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Olimpije iz Milana sa 76:62 u okviru 21. kola Evrolige, čime su upisali svoj deveti trijumf u ovom takmičenju, čime su došli do "flerta" sa pozicijom koja vodi u TOP 10 fazu, odnosno, drugi krug ovog takmičenja.

Naravno, dosta Zvezdu boli i poraz od Asvela, međutim, nekako su uspeli da se povrate od toga ovom pobedom, te se sa ovog duplog kola vraćaju sa skorom od jedne pobede i jednog neuspeha.

Zvezda se ovom pobedom izjednačila sa Milanom na tabeli, dok je iza sebe ostavila Bajern i sada se nalazi na 13. poziciji, pošto imaju identičan skor kao Olimpija, samo što oni imaju bolji međusobni skor zbog ubedljivije pobede u Beogradu.

Ono što je zanimljivo, jeste da ove dve ekipe imaju dve pobede manje od Monaka, koji ima 11 pobeda iz 21. utakmice, dok se Partizan, Baskonija i Valensija nalaze na skoru od 10 pobeda i 10 poraza, posle 20 odigranih utakmica.

Treba sačekati i njihove mečeve, ali, kada se pogleda tabela, vidi se da Zvezda ne stoji zapravo toliko loše u ovom slučaju, jer je jako blizu mesta koje vodi u narednu fazu.

Naravno, treba sačekati da se finišira ovo kolo za potpuno stanje.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)