Poslednji raport Balše iz Vitorije pred meč Partizana sa Baskonijom: "Može da bude opasno, ako ih potcenimo"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crno-beli se sastaju sa Baskonijom u petak od 20.30 časova

Foto: Telegraf.rs

Košarkaši Partizana u petak od 20.30 časova u Vitoriji Gasteiz u pokrajini Baskija na severu Španije protiv domaće Baskonije imaju šansu da pobedom dođu do skora 3-3 u Evroligi i tako naprave korak ka gornjem delu tabele. 

Crno-beli su u Španiju stigli u četvrtak u poslepodnevnim satima, a nakon što su se smestili u hotelu odradili su i večernji trening u čuvenoj dvorani "Fernando Buesa", gde je ne tako davno održan i Fajnal for Evrolige.

Svoj poslednji raport pred večerašnju utakmicu je posle treninga za srpske medije među kojima je bio i Telegraf dao i Balša Koprivica, koji ističe da ekipu Partizana ne sme nikako da uljuljka to što se Baskonija nalazi u seriji poraza.

- Odlično smo uspeli da treniramo, pripremamo se za meč, biće nezgodno, ali mislim da ćemo biti spremni. Može da ima uticaj, ali mislim da može da bude i vrlo opasno ako se to potceni. Mislim da će izaći sa velikom motivacijom pogotovo zbog trenera. Smatram da će i oni biti spremni za meč - rekao je Balša.

Koliko dve pobede u derbijima mogu imati uticaja na samopouzdanje pred meč sa Baskonijom?

- Pa da, mislim da nam to daje neki dobar ritam. Te dve utakmice smo odigrali u dobrom ritmu protiv jako dobre ekipe. Sada je na nama da prenesemo na iduću utakmicu. Treba da se fokusiramo na jednu po jednu utakmicu i na kraju ćemo doći do rezultata - istakao je Koprivica.

(Telegraf.rs)