Poznati litvanski novinar kritikovao sudije zbog meča Partizan - Olimpijakos: "Ne volim ovo, ali..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niko nije imun na ovu odluku

Foto: MN Press

Košarkaši Partizana su pretrpeli poraz od Olimpijakosa sa 98:94 u okviru 4. kola Evrolige, čime su došli i do trećeg poraza u ovom takmičenju. Tragičar ovog meča, bio je Kevin Panter, koji je mogao da reši utakmicu, ali je ona na kraju otišla u produžetak.

Mora se priznati, utakmica je bila ispunjena popriličnim brojem rolerkostera na kraju regularnog dela. Partizan je imao vođstvo pred poslednjih 10 minuta, potom je Panter na 17 sekundi do kraja imao loptu da reši, ali je nju izgubio, da bi potom Naneli trojkom uz zvuk sirene odveo meč u produžetak.

Međutim, ta izgubljena lopta Pantera je probudila i dosta ljudi koji su ostavljali svoje mišljenje putem Tvitera, gde su negodovali sudijskim odlukama ovog duela.

Glavna je bila upravo ta, Kevina Pantera, gde smatraju da su sudije načinile grešku. Prvo se javio Majk Džejms, a odmah i poznati litvanski novinar, Donatas Urbonas, koji je takođe rekao da nije bio sudijski fan.

- Moram ovo da kažem... Nisam baš fan sudijskih odluka na ovoj utakmici i to mislim u oba pravca - kratko je napisao Donatas Urbonas.

(Telegraf.rs)