Željko Obradović otkrio ko je plakao zbog njega: "Decu ne možete da slažete"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaista je najveći

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Ako neko ima bogatu karijeru, onda je to Željko Obradović. Ne samo da je osvajao trofeje, već je proživeo dosta različitih iskustava o kojima je često pričao.

U karijeri je vodio veliki broj timova i svugde ga je pratila posebna pažnja, što se pokazalo i ove godine. Veliki broj ljudi iz dijaspore, koji vole Partizan, gledaju klub na gostovanjima širom Evrope.

Željko je u opširnom intervjuu za pisano izdanje Nedeljnika govorio o odnosu sa malom devojčicom, koja ga je čekala pred svaki meč.

- Ja 33 godine vodim timove i uvek isto ulazim na teren, ali je ovde drugačije. Obuzme vas neka neobjašnjiva energija. I tako sam ja, kako uđem, svaki put pomilovao neku devojčicu koja je tu bila na svakoj utakmici. Ne znam ni čije je dete, ali se vidi da voli. I onda su mi rekli da sam jednom preskočio da je pomilujem i da je ona plakala. Mene je to strašno potreslo. Posle sam vodio računa da svako to dete pomilujem, da overim, da ih zagrlim. Decu ne možete da slažete. A te suze i ti zagrljaji - to je moj Partizan i tako treba da bude - rekao je Obradović za Nedeljnik.

(Telegraf.rs)