Nejmar, Đoković, Dončić... Ko je najpoznatija osoba koju košarkaši Zvezde imaju u svom imeniku?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilo je tu zanimljivih odgovora

Foto: MARIUS BECKER / AFP / Profimedia, MN Press, Mike Egerton / PA Images /, Javier Borrego / Shutterstock Editorial / Profimedia, Tanjug/AP

Polako, ali sigurno se košarkaši Crvene zvezde pripremaju za početak nove sezone u ABA ligi i u Evroligi. Prvi zvanični meč odigraće već u subotu kada gostuju Igokei od 20.00 časova u prvom kolu regionalnog takmičenja. 

Juče je povodom početka sezone održan "Media Day" u dvorani "Aleksandar Nikolić", gde su košarkaši Crvene zvezde predstavili novi dres, pevali i pravili šou. A kamera Evrolige bila je prisutna na licu mesta, pa su nastali i neki veoma interesantni snimci.

Jedno od pitanja koje je zvanični nalog Evrolige odlučio da postavi košarkašima Crvene zvezde jeste "ko je najpoznatija osoba koju imaju u svom imeniku". Odgovori su bili vrlo šareni i zanimljivi.

Odmah na početku je odgovor dao simpatični Jago dos Santos Mateuš, koji je iz stopa odgovorio da u kontaktima ima - Nejmara! Ali kada ga je Giedraitis pitao da ga pozove u tom momentu, nije hteo da mu ispuni tu želju.

Za njim se nadovezao i sam Rokas Giedraitis, koji je posle nekog razmišljanja rekao da je to najpre Jonas Valančijunas ili Domantas Sabonis.

Šaljiv odgovor dao je Stefan Lazarević, koji je rekao da je baš Rokas najpoznatija osoba u kontaktima, iako to (verovatno) nije baš tačno. Odmah potom je Šabaz Nejpir istakao da je Miloš Teodosić "najbolje" što ima, dok je nekako očekivan odgovor Majka Tobija bio - Luka Dončić, njegov saigrač iz reprezentacije Slovenije.

Opušten odgovor dao je Adam Hanga, koji je istakao da mu je Šabaz najpopularniji kontakt, dok je na kraju ispred kamere stao Nemanja Nedović. I odgovor je bio očekivan - bek Zvezde u kontaktima ima i Novaka Đokovića.

Pogledajte snimak koji je objavila Evroliga u samoj vesti.

(Telegraf.rs)