Šta odloženi meč Olimpija Milano - Makabi Tel Aviv znači za drugo kolo Telegraf Mozzart Fantasy Evrolige?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Primeniće se određena pravila

Foto: MN Press

Odloženi meč Olimpije Milano i Makabija iz Tel Aviva zbog situacije na teritoriji Izraela napravio je određenu "pometnju" i kada je u pitanju Telegraf Mozzart Fantasy Evrolige. Mnogi su se zapitali na koji način će se bodovati učinak košarkaša ova dva tima, odnosno da li će biti dopuštene dodatne izmene.

Ukratko, neće biti bonus izmena za drugo kolo i svi oni koji već u svom timu imaju neke od košarkaša Olimpije ili Makabija mogu da ih zadrže.

Naime, svi igrači iz ekipa Olimpije Milano i Makabija iz Tel Aviva dobiće svoj prosečan broj poena ostvaren do tog dela sezone u Evroligi. Samim tim, računaće se onoliko bodova koliko su osvojili u prvom kolu Telegraf Mozzart Fantasija Evrolige, pošto je odigrano samo jedno do sada.

Njihov skor biće dodeljen posle prvog "turna", odnosno prvog dana kola. To znači da oni potom ne mogu biti prebačeni na klupu i obrnuto u drugom danu. Takođe, oni mogu biti postavljeni za kapitene.

Naravno, svi takmičari ukoliko nisu zadovoljni njihovim učinkom iz prvog kola mogu ih izmeniti i dovesti nekog drugog. Ali s obzirom na to da su na ovom meču Nikola Mirotić, Lorenzo Braun i Džoš Nibo izdominirali sa preko 25 poena, vrlo je verovatno da će oni biti među poželjnijima za naredno kolo Evrolige.

(Telegraf.rs)