"Ja sam narodnjak, može šta god da nam se zapeva": Micić otkrio koja pesma bi mogla da postane "navijačka"

On je bio posebno raspoložen posle pobede nad Finskom

Košarkaši Srbije upisali su i treću pobedu na ovogodišnjem Evrobasketu, gde su sa 100:70 bili bolji od Finske, čime su praktično "odvalili" ovu reprezentaciju ne davši joj ni priliku da uzvrati.

Jedan od heroja, ali i najboljih igrača u ovom meču bio je Vasilije Micić, koji je istakao da je najbitnije da je čitava ekipa

- Pa više je bila dobra i koncentrisana igra, znali smo da imaju specifičan stil igre, ako odgovorimo energetski na isti način i na istom nivou da imamo velike šanse. Danas je očigledno bio naš dobar dan, prevagnuo je kvalitet. Što se tiče izdanja ekipe, dobro je bilo - kaže Vasa Micić, koji ističe da je igranje za reprezentaciju nešto specijalno.

- Kad igraš za reprezentaciju imaš dodatni motiv, ti imaš i u klubovima to u bitnim utakmicama, ali ovde je svaka utakmica bitna i želiš iz sebe da izvučeš malo na silu. Lep primer svih nas u smislu pristupa i angažovanosti, već je ovo gotovo i idemo dalje.

Stigao je sada i Nikola Milutinov, što Vasa Micić kaže da je velika prednost.

- Konačno je stigao. Zdrav je, pomoći će, Ristić je dosta pomogao, ali Milutinov je u ovom sistemu velika, velika pomoć.

Srbi su već pevali određene pesme koje su okarakterisali kao navijače, a Micić je otkrio koja bi njega pesma radovala.

- Nisam ja birao, atmosfera je odlična i njihovi navijači su bili odlični, ali smo ih nadglasali i to je sjajno. Ove pesme su odlične, mogu koji god narodnjak žele, ja sam nardonjak u duši.

Video: Srpski i finski navijači se zajedno slikali pred utakmicu: Odvalićemo ih lagano

(Telegraf.rs)