Pokušali smo da kupimo karte za meč Srbija - Češka: Domaćin u transu zbog Jokića, ulaznica kao suvo zlato

Do ulaznice je skoro nemoguće doći

Foto: Telegraf.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije od 17.30 igra svoj drugi meč na Evropskom prvenstvu u košarci, a i ovog puta neverovatna euforija vlada kada na teren izlazi tim Svetisčava Pešića.

Nedeljama unazad, prvi meč na Eurobasketu koji je potpuno rasprodat upravo je bio današnji, koji Orlovi igraju sa jednim od domaćina šampionata. Od jutra, sektor za navijače ispred hale je krcat. Meša se zavijanje "finskih vukova", sa glasnim Poljacima. Tu su i Česi sa zastavama svoje zemlje, ali i Srbi.

Većina je karte nabavila na vreme, a ima i onih koji su došli na ovaj duel bez vrednog papira i na sve načine pokušavaju da pronađu način da uđu u halu.

Za razliku od nekih drugih mečeva, za koje su pojedini navijači prodavali karte "po ceni" ispred hale, ovoga puta to nije slučaj.

Utisak je da svi žele da vide na delu svoje košarkaše u duelu protiv Jokića i drugova.

Sve koje smo pitali, karte ne bi prodali ni po višestruko većoj ceni.

Proverili smo i na biletarnici, da li je neko možda vratio kartu, ali je na šalteru, ispred koga nije bilo niti jednog navijača samo pisalo: "sold out, vyprodano", Rasprodato.

Trenutno jedini način da se dođe do ulaznica jeste da Finci koji imaju karte za ceo program danas poklone ili prodaju karte srpskim navijačima.

Ljubazna radnica samo je slegla ramenima i nasmejala se. Očigledno, vreme je za spektakl.

Video: Poljaci napravili ludilo u praškom metrou: Pesmama i galamom iznenadili i mirne Fince

(Telegraf.rs)