Izabrano 11 najvećih razočarenja na EURO: Dva srpska fudbalera među "najgorima"

S. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nisu se dobro pokazali...

Foto: Jonathan Moscrop / imago sportfotodienst / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu, plasman je u potpunosti razočarao naše navijače, ali ne samo njih.

Naime, "Gazeta delo Sport", renomirani italijanski portal, objavio je prvu postavu, gde se nalazi 11 igrača koji su najviše razočarali na ovom EURO.

U tu postavu uvrstili su i dva reprezentativca Srbije - Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković-Savića.

- Srpski Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante - piše "Gazeta delo Sport".

- Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota - navodi "Gazeta delo Sport".

Srbija je u grupi C na kraju ostala kao poslednjeplasirana, što je razgnevilo domaće navijače.

(Telegraf.rs)