Rade Bogdanović brutalno isprozivao Piksija: "On je samoljubiv, sujetan, dali smo mu milion i po evra..."

S. I.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Grmeo je na RTS-u bivši fudbaler

Foto: RTS / Printscreen

Fudbaleri Srbije remijem sa Danskom su završili učšće na Evropskom prvensvu u fudbalu. "Alijanc arena" je videla bledo izdanje našeg tima, što je zasmetalo navijačima na kraju okršaja, kao i novi neuspeh ekipe.

Selektor Dragana Stojković Piksi je posle meča istakao da nije zadovoljan samo rezultatom i da nikom nismo bili vreća za udaranje, što je Radetu Bogdanoviću zasmetalo, pa je na RTs-u rekao sledeće.

- Pa realno, selektor je večeras lepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal, što je samoljubiv i izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor. Zasmetala mi je njegova sujeta, da niko nije očekivao da nas udara kao vreću. Čovek ima platu godišnju milion i po evra. Sačekajte... Selektore mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću, dali smo ti platu, dali ti, novinari u Minhenu koji ništa ne smeju da te pitaju, da li smo ti da se digneš ispred tima, Saveza. Ne morate da ga branite od mene - rekao je Rade Bogdanović.

"Orlovi" su jedini završili učešće iz grupe C nakon grupne faze.

(Telegraf.rs)