Piksi promenio plan pred odlučujući meč sa Dancima!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Orlovi su dobili jedan slobodan dan, a dobili sh i novu lokaciju za poslednji trening

Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Srbije imali su dan posle meča sa Slovenijom laganiji trening, i to igrači koji nisu igrali ili su ušli sa klupe, dok su ostali trenirali u teretani u hotelu.

Zanimljivo je i da su odlukom selektora Dragana Stojkovića dobili slobodan dan u subotu, kako bi bili sa porodicama i opustili se i napunili energijom pred najvažniji meč na prvenstvu.

Prvobitni plan je bio da bude održana konferencija za medije na kojoj bi bio neko od igrača, kao i da se trenira na Rozenau stadionu od 17.30 i da mediji budu prisutni prvih 15 minuta, ali će igrači imati slobodan dan.

To nije jedina promena kada je u pitanju plan pre meča. Naime, dan pre meča je trebalo da Orlovi treniraju u Minhenu, ali u kampu Bajerna, koji je udaljen od Alijanc arene, a ne na samom stadionu.

Organizatori su Orlovima ponudili opciju i da ostanu u Augzburgu i da treniraju na Rozenau stadionu i naš tim se opredelio za tu opciju. Tako će poslednji trening pre meča sa Danskom biti održan u 11 časova u ponedeljak, nakon čega će ekipa krenuti put Minhena, gde ih na Alijanc areni od 21.00 u utorak čeka odlučujući meč, gde nam samo pobeda donosi plasman u osminu finala.

(Telegraf.rs)